1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Zelzate

Kattenoppas, Zelzate

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
D

1. Debbie

0.5 km
€ 12
/Dag
8 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Dierenvriend & Wandelliefhebber

Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
D

1. Debbie

Dierenvriend & Wandelliefhebber0.5 km
(8 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Super goede katten oppas. Ik heb 1 oude kat met hartklachten en schildklier problemen die erg veel zorg nodig heeft en 1 poes die snel te veel eet terwijl die andere te weinig eet. Als ik terug kom van vakantie zijn de katten gerust en goed verzorgd."
MBeoordeling door Margriet
€ 12
/Dag
L

2. Lisenca

0.7 km
€ 10
/Dag
2 beoordelingen

Luxe honden & katten oppas🐾❤️🐕

Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 1 hond
L

2. Lisenca

Luxe honden & katten oppas🐾❤️🐕0.7 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 1 hond
"Onze poezen zijn drie weken lang vertroeteld en goed verzorgd door Lisenca. Twee van de poezen hebben medicatie nodig en dat heeft ze twee keer per dag gegeven. Tijdens de vakantie veel foto’s en filmpjes ontvangen. Bij thuiskomst was alles supernetjes en schoon. Wij konden met een gerust hart genieten van onze vakantie. "
CBeoordeling door Cindy
€ 10
/Dag
M

3. Matthias

5.1 km
€ 13
/Dag
21 beoordelingen
11
terugkerende gasten

Matthias' Oppasservice

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
M

3. Matthias

Matthias' Oppasservice5.1 km
(21 beoordelingen)
11 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
"Super toffe mensen en zeer duidelijk echte dierenvrienden. Ze hebben alles in het werk gesteld om onze honden goed te verzorgen en ze veel liefde gegeven en hen ook mee op wandeling genomen. Ze hielden ons steeds goed op de hoogte en hielden zich stipt aan alle afspraken. Het was echt zalig om met een compleet gerust hart op vakantie te kunnen gaan! (Ik durf het bijna niet zeggen maar misschien hebben ze zelfs nog iets beter voor mijn dieren gezorgd dan ik zelf zou gedaan hebben ;-) )"
SBeoordeling door Stefanie
€ 13
/Dag
K

4. Kim

0.5 km
€ 15
/Dag
7 beoordelingen
1
terugkerende gast

Fadji 's Kumba

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 honden
K

4. Kim

Fadji 's Kumba0.5 km
(7 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 honden
€ 15
/Dag
S

5. Sabine

3.2 km
€ 12
/Dag
18 beoordelingen
10
terugkerende gasten

Sabine

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
S

5. Sabine

Sabine 3.2 km
(18 beoordelingen)
10 terugkerende gasten
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Bij eerste kennismaking hadden we een heel vlotte en aangename communicatie met Sabine waardoor we snel vertrouwen in hadden. Alles wordt door Sabine zorgvuldig in tot in detail geregeld.We hadden een zorgeloos gevoel dat onze poes en kip in goede handen was met Sabine als oppas. De periode van oppas door Sabine super goed verlopen . Dagelijks een samenvatting en update van onze poes en kip. Ook de poes die niet echt sociaal is met anderen kon het wel goed vinden met Sabine. Een super goeie ervaring met Sabine als oppas. Zeker voor herhaling vatbaar . Sabine is een aanrader als oppas voor de dieren.Merci Sabine "
PBeoordeling door philippe
€ 12
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Zelzate je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Zelzate zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Zelzate die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Zelzate. Meer dan 1995 kattenbaasjes in Zelzate hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.