Pawshake logo

Hondenoppas Deerlijk

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/nacht
Inloggen om Charlotte als favoriet te markeren.

Charlotte

17 km - Mouscron

Une soigneuse animalière en tant que gardienne !

3
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
22 EUR
/nacht
Inloggen om Bo als favoriet te markeren.

Bo

11 km - Wevelgem

Tijd en dierenliefde zat!

1
1 terugkerende gast
10 EUR
/nacht
Inloggen om Sigrid als favoriet te markeren.

Sigrid

19 km - Ouwegem

Hof Ten Bos

28
17 terugkerende gasten
23 EUR
/nacht
Inloggen om Lynsey als favoriet te markeren.

Lynsey

9 km - Anzegem

lynsey"s stable familiale opvang onder 24/24 toezicht zoals mijn eigen hondjes hier vertoeven

18
3 terugkerende gasten
14 EUR
/nacht
Inloggen om Ilse als favoriet te markeren.

Ilse

11 km - Meulebeke

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

64
26 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Marianne als favoriet te markeren.

Marianne

13 km - Wevelgem

De Knuffelpootjes

8
1 terugkerende gast
32 EUR
/nacht
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

16 km - Roeselare

Hof ten hulle

19
7 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
16 EUR
/nacht
Inloggen om Patrick als favoriet te markeren.

Patrick

7 km - Kortrijk

Doggie&more

9
4 terugkerende gasten
21 EUR
/nacht
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

15 km - Roeselare

Doggies Paradise

29
11 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om Steven als favoriet te markeren.

Steven

17 km - Deinze

Zoek je een plek waar je trouwe viervoeter zichzelf kan zijn daarvoor kan je bij ons zijn

4
Laatst gecontacteerd: vandaag
1
2
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Deerlijk. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Deerlijk flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Deerlijk).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Deerlijk lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Deerlijk. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Deerlijk die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Deerlijk. Meer dan 423 hondenbezitters in Deerlijk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.88/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Deerlijk