Pawshake logo

Hondenoppas Hemiksem

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Erna als favoriet te markeren.

Erna

15 km - Ranst

Familiehotel Woefies & Co

21
10 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Rinad als favoriet te markeren.

Rinad

16 km - Kapelle-op-den-Bos

Providing Cuddles & Care!

1
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
22 EUR
/nacht
Inloggen om Nancy als favoriet te markeren.

Nancy

12 km - Duffel

Nancys Dierenvriend

48
12 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Jenifer als favoriet te markeren.

Jenifer

11 km - Lint

Dogs are the new babies! My name is Jenifer, welcome.

Nieuwe oppas
Woont samen met 1 hond
25 EUR
/nacht
Inloggen om Savannah als favoriet te markeren.

Savannah

9 km - Antwerpen

Owner away? I walk, sit and stay

Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
28 EUR
/nacht
Inloggen om Kathleen als favoriet te markeren.

Kathleen

20 km - Bonheiden

My Dog On Holiday - Huiselijke Opvang.

68
12 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Annelies als favoriet te markeren.

Annelies

20 km - Koningshooikt

Jut/lier Petservice

42
20 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marilyn als favoriet te markeren.

Marilyn

8 km - Mortsel

Grote liefde voor dieren

8
2 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Sarah als favoriet te markeren.

Sarah

12 km - Duffel

Met liefde en passie zorg ik voor jullie hond!

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
23 EUR
/nacht
Inloggen om Chloe als favoriet te markeren.

Chloe

19 km - Broechem

Dieren Eiland

2
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
1
2
3
4
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Hemiksem. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Hemiksem flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Hemiksem).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Hemiksem lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Hemiksem. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Hemiksem die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Hemiksem. Meer dan 1235 hondenbezitters in Hemiksem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Hemiksem