☰
Pawshake logo

Hondenoppas Hoeselt

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

22.5 EUR
/nacht
Inloggen om Pieter als favoriet te markeren.

Pieter

6 km - Diepenbeek

Met een gerust hart even weg 🐾

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
15 EUR
/nacht
Inloggen om Hedvig als favoriet te markeren.

Hedvig

16 km - Maastricht

Dog loving student

1
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Eefje als favoriet te markeren.

Eefje

15 km - Hasselt

Liefdevolle opvang in een huiselijke omgeving

6
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Eef als favoriet te markeren.

Eef

16 km - Kuringen

Eef Zorgt Voor Jullie Trouwe Vriend

9
4 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Kevin als favoriet te markeren.

Kevin

16 km - Borgloon

welkom bij het Roedelke

8
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
19.5 EUR
/nacht
Inloggen om Renate als favoriet te markeren.

Renate

8 km - Lanaken

Speciaal voor kleine hondjes tot 5 kilo

3
1 terugkerende gast
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marleen als favoriet te markeren.

Marleen

17 km - Zonhoven

Van 't Genzokehuis

28
15 terugkerende gasten
15 EUR
/nacht
Inloggen om Kalijn als favoriet te markeren.

Kalijn

8 km - Tongeren

Hondenuitlaatservice de snuffels

Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om jacques als favoriet te markeren.

jacques

19 km - Houthalen-Helchteren

Honden zijn zoals kinderen. Ze verdienen liefde,aandacht en verzorging.

4
3 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Alejandra als favoriet te markeren.

Alejandra

16 km - Maastricht

Just a person with an unmatched love for dogs

2
1 terugkerende gast
1
2
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Hoeselt. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Hoeselt flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Hoeselt).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Hoeselt lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Hoeselt. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Hoeselt die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Hoeselt. Meer dan 296 hondenbezitters in Hoeselt hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.88/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Hoeselt