Pawshake logo

Hondenoppas Houthulst

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

17 EUR
/nacht
Inloggen om Charlotte als favoriet te markeren.

Charlotte

16 km - Eernegem

Dierenoppas

57
20 terugkerende gasten
21 EUR
/nacht
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

16 km - Roeselare

Doggies Paradise

30
13 terugkerende gasten
16 EUR
/nacht
Inloggen om Bento als favoriet te markeren.

Bento

18 km - Wervik

ten huize bento en kevin

3
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
35 EUR
/nacht
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

17 km - Roeselare

Hof ten hulle

20
9 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Amber als favoriet te markeren.

Amber

8 km - Diksmuide

Every Tiny Life Matters

21
7 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Ann als favoriet te markeren.

Ann

14 km - Roeselare

Oppas Nanny Ann🙂ik heb een ❤voor dieren .

4
1 terugkerende gast
21 EUR
/nacht
Inloggen om Aitana als favoriet te markeren.

Aitana

15 km - Rumbeke

Aitana's Stulpje

11
4 terugkerende gasten
18 EUR
/nacht
Inloggen om Delphine als favoriet te markeren.

Delphine

15 km - Vleteren

Delphine's Paws Palace

7
4 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Joanna als favoriet te markeren.

Joanna

15 km - Ieper

Au pair for pets

Woont samen met 1 hond
45 EUR
/nacht
Inloggen om Doreen als favoriet te markeren.

Doreen

12 km - Roeselare

Doreen Au pair for pets

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Houthulst. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Houthulst flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Houthulst).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Houthulst lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Houthulst. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Houthulst die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Houthulst. Meer dan 597 hondenbezitters in Houthulst hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Houthulst