1. Logeren
  2. Kinrooi

Logeren, Kinrooi

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. An

15.9 km
vanaf
€ 25
/nacht
Nieuwe oppas

Dierenopvang, animator en uitlater

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
A

1. An

Nieuwe oppas
Dierenopvang, animator en uitlater15.9 km
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
vanaf
€ 25
/nacht
N

2. Nina

17.9 km
vanaf
€ 28
/nacht
20 beoordelingen
11
terugkerende gasten

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!

Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
N

2. Nina

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!17.9 km
(20 beoordelingen)
11 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Het was de eerste keer dat wij zonder hhond met vakantie gingen . Al onze honden gingen altijd mee omdat we de traditionele opvang niet leuk vonden . Voor iedereen die dat ook vind ik de opvang aan huis , zoals bij Nina perfect .Je kunt je hond met wen gerust hart achterlaten bij de thuisopvang . Voor herhaling vatbaar "
LBeoordeling door Liesbeth
vanaf
€ 28
/nacht
B

3. Burhan

17.7 km
vanaf
€ 30
/nacht
5 beoordelingen

Petsitter for dogs and cats

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
B

3. Burhan

Petsitter for dogs and cats17.7 km
(5 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
"Keejse had a wonderful time with Burhan and seemed quite happy there. Burhan's house is also located in a lovely countryside where our pupper enjoyed long walks and plenty of sunshine. Burhan was quite responsive and kept us posted with updates regularly throughout our holiday. "
TBeoordeling door Thomas & Priyanka
vanaf
€ 30
/nacht
B

4. Bentley s Pet Service

13.7 km
vanaf
€ 41
/nacht
20 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Dierenoppas.

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 13 dagen geleden
B

4. Bentley s Pet Service

Dierenoppas. 13.7 km
(20 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 13 dagen geleden
"Een hele fijne communicatie: voor kennismaking kwam ze bij ons thuis langs, omdat Simba snel wagenziek is. Tijdens verblijf regelmatig updates in de vorm van foto’s en filmpjes ontvangen. Er was persoonlijke zorg voor Simba en hij kon heerlijk spelen met andere honden. Toen hij moe was, is hij apart gezet zodat hij wat kon uitrusten. In de nacht in bench, wat hij gewend is; zijn eigen knusse plekje. Ik kan deze oppas voor honden aanbevelen."
JBeoordeling door Jantine
vanaf
€ 41
/nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Kinrooi. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Kinrooi flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Kinrooi).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Kinrooi lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Kinrooi. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Kinrooi die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Kinrooi. Meer dan 88 hondenbezitters in Kinrooi hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.