1. Logeren
  2. Lommel

Logeren, Lommel

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. An

15.5 km
vanaf
€ 25
/nacht
Nieuwe oppas

Dierenopvang, animator en uitlater

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
A

1. An

Nieuwe oppas
Dierenopvang, animator en uitlater15.5 km
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
vanaf
€ 25
/nacht
N

2. Nina

19.1 km
vanaf
€ 28
/nacht
20 beoordelingen
11
terugkerende gasten

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!

Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
N

2. Nina

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!19.1 km
(20 beoordelingen)
11 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Het was de eerste keer dat wij zonder hhond met vakantie gingen . Al onze honden gingen altijd mee omdat we de traditionele opvang niet leuk vonden . Voor iedereen die dat ook vind ik de opvang aan huis , zoals bij Nina perfect .Je kunt je hond met wen gerust hart achterlaten bij de thuisopvang . Voor herhaling vatbaar "
LBeoordeling door Liesbeth
vanaf
€ 28
/nacht
C

3. Candy

7.9 km
vanaf
€ 30
/nacht
40 beoordelingen
20
terugkerende gasten

Den ark

Laatst gereserveerd: 9 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
C

3. Candy

Den ark7.9 km
(40 beoordelingen)
20 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 9 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
"Onze honden werden er zeer goed opgevangen. Ze hebben een leuke tijd gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik vertrouw onze honden met een gerust hart aan hen toe. Voor ons was het super leuk om 's avonds een filmpje met foto's te krijgen en te kunnen zien dat onze honden het er heel goed gehad hebben. We kunnen ons geen betere oppas wensen."
SBeoordeling door Steffie
vanaf
€ 30
/nacht
G

4. Gerda

16.5 km
vanaf
€ 17
/nacht
32 beoordelingen
8
terugkerende gasten

Mauro is looking for a friend to play with!

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
G

4. Gerda

Mauro is looking for a friend to play with! 16.5 km
(32 beoordelingen)
8 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Gerda heeft fantastisch voor onze hond Semmie gezorgd. Semmie bleek last te hebben van een hoest en Gerda heeft direct actie ondernomen door een dierenarts te bellen. Alles in goed overleg en op eigen initiatief. Gerda stuurde foto's en filmpjes om ons op de hoogte te houden, heel fijn! Het is een gezellige, liefdevolle boel bij Gerda samen met haar hond en haar kat. Semmie heeft het goed naar haar zin gehad en ik kan Gerda van harte aanbevelen!"
MBeoordeling door Marguerite
vanaf
€ 17
/nacht
C

5. Candy

11.5 km
vanaf
€ 28
/nacht
73 beoordelingen
36
terugkerende gasten

Lily's B&B (Bed en Brokjes)

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 5 honden
C

5. Candy

Lily's B&B (Bed en Brokjes)11.5 km
(73 beoordelingen)
36 terugkerende gasten
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 5 honden
"SUPER oppas. Onze vast oppas (buurvrouw) kan door ziekte niet meer op onze hond passen. Onze Golden Retriever is niet meer van de jongste en heeft last van zijn heupen. Dit was voor Candy geen enkel probleem en hij is er echt in de watten gelegd. Het was even vreemd om onze Max achter te laten bij een 'wildvreemde' maar na deze week zijn Candy en Max dikke vriendjes geworden. Dat ze tijdens die week nog met hem naar de dierenarts is gemoeten heeft hun vriendschap alleen maar gesterkt. Bedankt Candy voor al je zorgen, ook voor ons ben je al lang geen 'wildvreemde' meer. We kunnen iedereen alleen aanraden om hun geliefde huisdier aan deze oppas met een enorm groot hart voor dieren toe te vertrouwen. Zo zijn ze zeker van een fantastische oppas wanneer ze even weg moeten doen zonder huisdier."
MBeoordeling door Michel
vanaf
€ 28
/nacht
C

6. Chloe

18.8 km
vanaf
€ 16
/nacht
21 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Only the best for your pet 🐾Treated with love by me❤️

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
C

6. Chloe

Only the best for your pet 🐾Treated with love by me❤️18.8 km
(21 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: vandaag
"Super lieve oppas waar je je babytjes met een gerust hartje kan achterlaten. Zeer zeer content! Houdt je ook voortdurend op de hoogte met foto’s en videos. Wat voor mij persoonlijk ook zeer belangrijk is is het feit dat de oppas zelf ook een echte dierenvriend is en zowel de taal van de dieren als hun gevoelens respecteert en begrijpt, wat Chloè zeker en vast kan!👍🏻"
BBeoordeling door Busra
vanaf
€ 16
/nacht
L

7. Leise

16.7 km
vanaf
€ 25
/nacht
41 beoordelingen
8
terugkerende gasten

Pet Lover

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
L

7. Leise

Pet Lover16.7 km
(41 beoordelingen)
8 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Leise is fantastic! She took great care of our dog. Our dog loves her and husband. We could not ask for a better dog sitter. "
ABeoordeling door Anca
vanaf
€ 25
/nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Lommel. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Lommel flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Lommel).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Lommel lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Lommel. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Lommel die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Lommel. Meer dan 696 hondenbezitters in Lommel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.