Pawshake logo

Hondenoppas Zemst

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

18 EUR
/nacht
Inloggen om Wendy als favoriet te markeren.

Wendy

14 km - Wemmel

Endroit Douillet Avec Grand Jardin

37
10 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Luna als favoriet te markeren.

Luna

15 km - Zaventem

Promenades en plaine campagne

6
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Céline als favoriet te markeren.

Céline

14 km - Evere

Propriétaire dévoué.e cherche petsitter attentionnée ?

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
23 EUR
/nacht
Inloggen om Edyta als favoriet te markeren.

Edyta

10 km - Vilvoorde

promenade en pleine aire

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: 7 dagen geleden
12 EUR
/nacht
Inloggen om Charlotte als favoriet te markeren.

Charlotte

20 km - Anderlecht

Pension pour chat sur Anderlecht 🐈

7
Laatst actief: 4 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marie-Hélène als favoriet te markeren.

Marie-Hélène

15 km - Woluwe-St.-Lambert

Je Suis La Nounou De Votre Chien

65
13 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Elvire als favoriet te markeren.

Elvire

16 km - Woluwe-Saint-Pierre

Petsitter Woluwe/stockel - amie des animaux

5
1 terugkerende gast
20 EUR
/nacht
Inloggen om Géraldine als favoriet te markeren.

Géraldine

15 km - Schaarbeek

❤❤❤ Pour vos chiens et NAC ❤❤❤ (rats, lapins, hamsters, cochons d'Inde, furets ...)

69
15 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Annelies als favoriet te markeren.

Annelies

16 km - Koningshooikt

Jut/lier Petservice

34
15 terugkerende gasten
17 EUR
/nacht
Inloggen om Sam als favoriet te markeren.

Sam

19 km - Ixelles

Sweetheart For Pets

26
6 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
6
7
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Zemst. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Zemst flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Zemst).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Zemst lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Zemst. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Zemst die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Zemst. Meer dan 3026 hondenbezitters in Zemst hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Zemst