Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Izegem

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/wandeling
Inloggen om Aitana als favoriet te markeren.

Aitana

5 km - Rumbeke

Aitana's Stulpje

11
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/wandeling
Inloggen om Carla als favoriet te markeren.

Carla

3 km - Lendelede, belgië

Fair'o'tails - Carla

3
1 terugkerende gast
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Melissa & bianca als favoriet te markeren.

Melissa & bianca

6 km - Meulebeke

Huisbezoeken voor alle dieren.

12
4 terugkerende gasten
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Elien als favoriet te markeren.

Elien

4 km - Lendelede

Elien Dierenoppas

14
6 terugkerende gasten
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Demi als favoriet te markeren.

Demi

4 km - Lendelede

Casa Maloe

10
7 terugkerende gasten
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Izegem. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Izegem, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Izegem vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Izegem. Meer dan 550 hondeneigenaars in Izegem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Izegem