☰
Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Menen

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

20 EUR
/wandeling
Inloggen om Paul als favoriet te markeren.

Paul

5 km - Wevelgem

Energy Of Eden

11
5 terugkerende gasten
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Lies als favoriet te markeren.

Lies

3 km - Wevelgem

Dierenvriend Lies

23
5 terugkerende gasten
20 EUR
/wandeling
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

3 km - Menen

Humali

1
1 terugkerende gast
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Axelle als favoriet te markeren.

Axelle

3 km - Wevelgem

Axelle Huisdierenoppas

1
Woont samen met 1 kat, 1 hond
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Ilcia als favoriet te markeren.

Ilcia

5 km - Wevelgem

Baasjes Ilcia en Mariana

3
2 terugkerende gasten
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Barbara als favoriet te markeren.

Barbara

4 km - Wevelgem

Ik verzorg uw dier en geef het liefde alsof het een van de mijne is 🥰

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Menen. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Menen, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Menen vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Menen. Meer dan 264 hondeneigenaars in Menen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Menen