kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis in jouw buurt?

Een betrouwbare en serieuze kattenoppas verzorgt je kat in hun eigen huis

  • Je kat heeft geen last van stress zoals in een kennel of pension
  • Je huis is extra veilig met een kattenoppas die dagelijks een kijkje komt nemen
  • Een kattenoppas doet klusjes in huis zoals post verzamelen en de planten water geven

Cat sitting

Een kattenoppas aan huis komt bij jou thuis langs als je zelf weg bent. De kattenoppas voert je kat, speelt met hem en verschoont de kattenbak. Afhankelijk van de behoefte van je kat en van jouw wensen komt de kattenoppas één of meerdere keren per dag bij je langs, gedurende het aantal gewenste dagen.

Waarom een kattenoppas aan huis?

Op reis of een noodgeval: Er zijn veel situaties mogelijk waarin je een kattenoppas nodig kunt hebben. Veel mensen hebben een oppas voor de kat nodig als ze op reis zijn: of het nu een zakentrip is, een familieweekend of een ontspannen vakantie. Ook kan het misschien voorkomen dat je vanwege een ziekenhuisbezoek of calamiteiten plotseling een tijdje niet thuis kunt zijn.

Wat de reden ook is, je kunt altijd rekenen op je Pawshake dierenoppas!

Waarom niet uit logeren? Katten zijn van nature erg gericht op hun territorium en zijn daarom heel gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. Het vervoer naar, en verblijf in een kattenhotel of pension is dan ook erg stressvol voor de meeste katten. Er is bovendien een verhoogd risico op overdraagbare ziektes of parasieten. Met een kattenoppas blijft je liefste kat in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Speciale wensen? Geen probleem! Dankzij een kattenoppas aan huis heeft je kat een plezierige tijd als jij even weg bent. De persoonlijke opvang zorgt ervoor dat de kat veilig en liefdevol wordt verzorgd. Met alle wensen en behoeften wordt rekening gehouden, ook voor katten die speciale verzorging nodig hebben zoals medicatie, of voor katten met gedragsproblemen.

Hoe werkt dat, een kattenoppas aan huis?

Gratis kennismakingsgesprek: De eerste stap is: zoek een beschikbare kattenoppas bij jou in de buurt. Je kunt elkaar vervolgens een bericht sturen en een kennismakingsgesprek regelen. Tijdens zo'n gesprek kun je elkaar leren kennen en kijken of er een goede match is tussen jouw kat en de oppas.

Betaal via Pawshake: Klikt het? Dan kun je veilig reserveren en betalen via Pawshake.

Tips voor kattenopvang:

  • Zorg voor ruim voldoende voer en kattengrind die nodig is gedurende de reservatieperiode, en laat je kattenoppas zien waar alles te vinden is. Laat duidelijke instructies achter
  • Moet de radio aan voor wat achtergrondgeluid? Moeten de gordijnen open of gesloten? Wil je dat de post verzameld wordt en moeten de planten water krijgen? Maak duidelijke afspraken over wat je precies verwacht van de kattenoppas
  • Vergeet je kattenoppas niet de contactgegevens voor noodgevallen mee te geven evenals de gegevens van jullie dierenarts, gewoon voor de zekerheid..

Blijf je kat volgen: Terwijl je kat dagelijks bezocht wordt door de oppas, ontvang je foto-updates via de Pawshake website of app, zodat je niets van zijn avonturen hoeft te missen!

Waarom een Kattenoppas aan huis via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd: Bij Pawshake vind je betrouwbare en geverifieerd kattenoppassers in je buurt. Je kat is gedekt door onze verzekering tijdens het verblijf.

Geen slecht geweten: Een echte dierenoppas kan een fantastisch alternatief zijn voor een vriend die op je kat komt passen, want veel baasjes vinden het gênant om te vragen, en de gekozen persoon heeft er niet altijd even veel zin in als een oppas.

De Pawshake belofte

  • Dierenoppas in je buurt
  • Volledig verzekerd
  • Een gerust gevoel

We zijn dol op de foto's van onze leden. Deel je foto's en verhalen, en wie weet lichten we je uit op deze pagina.

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op