Pawshake logo
Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
14 keer opgeslagen als favoriet
15 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Ilse

Beste,

Wij bieden kleinschalige huiselijke hondenoppas aan voor kleine hondjes. Momenteel aanvaarden we enkel maar kleine hondjes omwille van onze nog kleine kindjes thuis.

Ons eigen hondje is een heel vriendelijk hondje dat het heel fijn vindt als er speelkameraadjes komen.

Samen in de zetel luieren, ravotten in de tuin, gaan snuffelen op wandeling, met smekende ogen een knuffeltje komen vragen, elkaars eten proberen opeten (maar dat houden we natuurlijk goed in het oog), jouw lieveling voelt zich zeker op zijn gemak bij ons thuis.

U kunt vrijblijvend samen met uw lieveling een kennismakingsbezoek komen brengen bij ons thuis. Zo kan uw hondje al eens de nieuwe omgeving verkennen, kunnen wij wat meer info geven over hoe wij de gasthondjes een leuke vakantie bezorgen, en kunt u wat meer info geven over opvoeding, verzorging, gewoontes, wat mag en niet mag.

Wij proberen zoveel mogelijk de thuissituatie te benaderen : als uw hondje thuis in de zetel mag, mag dat hier ook. En omgekeerd ook : wat bij jullie niet mag, proberen wij hier ook te verhinderen (soms "proberen" ze natuurlijk wel eens om te kijken of de regels van thuis hier ook gelden).

Het grootste deel van de dag is er iemand thuis, dus we kunnen de hondjes zeker voldoende aandacht geven. Indien we weten bij een aanvraag dat we toch een volledige dag van huis zullen zijn tijdens het verblijf van het gasthondje, dan laten wij dat ook op voorhand weten, zodat jullie zelf kunnen beslissen of jullie hondje zijn vakantie bij ons kan komen doorbrengen, of dat jullie toch beter een andere oplossing zoeken.

Het enige wat wij niet kunnen doen, dat is de hondjes mee naar boven naar de slaapkamer nemen om te slapen. Dus bij ons slapen de gasthondjes beneden in de living. Ofwel in hun eigen mandje, ofwel in de zetel, ofwel, als ze thuis in een bench slapen, kunnen ze hier ook in hun eigen bench slapen (ter verduidelijking : zelf hebben wij geen bench, dus wij verplichten nooit een hondje om in een bench te zitten. De hondjes zitten bij ons steeds vrij. Het is enkel als jullie hondje thuis ook gewoon is om in een bench te slapen, dat wij vragen om de bench van thuis mee te brengen).

Wij hopen ook uw lieveling te mogen verwelkomen!

MOMENTEEL OOK AL RESERVATIE VOOR JULI MOGELIJK. IN AUGUSTUS ENKEL MOGELIJK VANAF 18 AUGUSTUS!

Diensten van Ilse

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
12 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Hondenoppas
Katrien, 2019-07-31

Ilse is een hondenoppas in hart en nieren, de eerste kennismaking verliep uitstekend en we hadden direct een zeer goed gevoel bij Ilse en wisten dat Marietje zeer goed zou verzorgd worden.

Marietje is een zorgenhondje en had medicatie nodig, dat was allemaal geen probleem. Ilse heeft zelfs haar dekentjes gewassen als Marie in haar mand geplast had. Toen het binnen heel warm was heeft ze een ventilator gezet en Marie afgekoeld met natte doeken, .... Ik wil maar zeggen dat het een 5 sterren hotel is bij Ilse!

We kregen iedere dag een foto en heel veel uitleg wat ik heel leuk vond. Marie zou er zeker en vast nog naartoe gaan!

Nogmaals een dikke merci! Marietje zal je nooit vergeten.

Groetjes Katrien

Hondenoppas
Dirk En Rietje, 2019-07-26

Super tevreden, aangenaam contact, zeker voor herhaling vatbaar !

Beschikbaarheid

augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Ilse's huisdieren

Boomer
Hond

Over Ilse's huis

Ilse's huis

Een normale buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 3 jaar
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands & Spaans
+10 jaren ervaring

Wij zijn zelf al enkele jaren bezig met kleinschalige hondenoppas. Als kind ben ik opgegroeid met honden, zowel mijn ouders als mijn grootouders hadden steeds hondjes in huis. Ik ben zelf ook een grote dierenvriend. Toen ik zelf het huis uit was, heb ik ook even een kat en een papegaai gehad, maar uiteindelijk is het toch weer een hondje geworden. Door de jaren heen, kreeg ik ook meer ervaring met het gedrag, manier van opvoeding, en verzorging. Met het hele gezin zorgen wij samen voor de gasthondjes. We hebben al jonge puppies, oude hondjes met extra verzorging, actieve en wat meer luie hondjes over de vloer gekregen.

We vinden het belangrijk dat het hondje het hier ook fijn kan hebben terwijl zijn baasje weg is, en dit in een situatie die zo dicht mogelijk de normale thuissituatie benadert, met de nodige aandacht en liefde. Zo kan het baasje gerust op reis, en kan het hondje hier ook genieten van zijn vakantie.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Statistieken

<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Ilse

Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!