Pawshake logo
Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
23 keer opgeslagen als favoriet
16 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Antwoordt meestal binnen enkele uren
1weken geleden
Laatst actief
<4h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Ilse

Beste,

AANDACHT : GEZIEN DE CORONAPROBLEMATIEK NEMEN WE GEEN NIEUWE RESERVATIES VOOR DE PERIODE TOT EN MET 5 APRIL.

Wij bieden kleinschalige huiselijke hondenoppas aan voor kleine hondjes. Momenteel aanvaarden we enkel maar kleine hondjes omwille van onze nog kleine kindjes thuis.

Ons eigen hondje, een shih-tzu, een heel vriendelijk hondje dat het heel fijn vindt als er speelkameraadjes komen. Enkel in het begin durft hij eens te reageren naar een nieuw hondje om te zeggen dat "hij de baas is", maar voor de rest laat hij de gasthondjes gewoon hun gang gaan. Daarnaast verblijven momenteel ook de 2 kleine chihuahua’s van mijn mama bij ons, omdat mijn mama opgenomen is in een woonzorgcentrum.

Samen in de zetel luieren, ravotten in de tuin, gaan snuffelen op wandeling, met smekende ogen een knuffeltje komen vragen, elkaars eten proberen opeten (maar dat houden we natuurlijk goed in het oog), jouw lieveling voelt zich zeker op zijn gemak bij ons thuis.

U kunt vrijblijvend samen met uw lieveling een kennismakingsbezoek komen brengen bij ons thuis. Zo kan uw hondje al eens de nieuwe omgeving verkennen, kunnen wij wat meer info geven over hoe wij de gasthondjes een leuke vakantie bezorgen, en kunt u wat meer info geven over opvoeding, verzorging, gewoontes, wat mag en niet mag.

Wij proberen zoveel mogelijk de thuissituatie te benaderen : als uw hondje thuis in de zetel mag, mag dat hier ook. En omgekeerd ook : wat bij jullie niet mag, proberen wij hier ook te verhinderen (soms "proberen" ze natuurlijk wel eens om te kijken of de regels van thuis hier ook gelden). Jullie hondje krijgt de nodige knuffels, verzorging, kambeurt, medicatie indien nodig, speelmomentje, ....

Het grootste deel van de dag is er iemand thuis, dus we kunnen de hondjes zeker voldoende aandacht geven. Indien we weten bij een aanvraag dat we toch een volledige dag van huis zullen zijn tijdens het verblijf van het gasthondje, dan laten wij dat ook op voorhand weten, zodat jullie zelf kunnen beslissen of jullie hondje zijn vakantie bij ons kan komen doorbrengen, of dat jullie toch beter een andere oplossing zoeken. Onze kindjes zijn er ook al van kleinsaf aan gewend dat er gasthondjes in huis komen, en onze oudste dochter is ook een grote hondenliefhebber.

Het enige wat wij niet kunnen doen, dat is de hondjes mee naar boven naar de slaapkamer nemen om te slapen. Dus bij ons slapen de gasthondjes beneden in de living. Ofwel in hun eigen mandje, ofwel in de zetel, ofwel, als ze thuis in een bench slapen, kunnen ze hier ook in hun eigen bench slapen (ter verduidelijking : zelf hebben wij geen bench, dus wij verplichten nooit een hondje om in een bench te zitten. De hondjes zitten bij ons steeds vrij. Het is enkel als jullie hondje thuis ook gewoon is om in een bench te slapen, dat wij vragen om de bench van thuis mee te brengen).

Aangezien wij zeer kleinschalig werken en nooit veel honden tegelijk opvangen, is het aangewezen om tijdig een kennismakingsbezoekje of een reservatie aan te vragen.

Momenteel ook al reservaties mogelijk voor zomervakantie 2020.

Wij hopen ook uw lieveling te mogen verwelkomen!

Diensten van Ilse

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
12 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Marleen, 2020-10-22

Raiko voor de 1ste keer op logement geweest en is zeer goed opgevangen geweest, voor herhaling vatbaar. We kregen ook een update van Ilse zelf en ze stuurde ons ook enkele foto's door zodat wij op ons gemak waren. Was een goede ervaring!

starstarstarstarstar
Logeren
Els, 2020-03-09

Ilse heeft duidelijk een hart voor dieren!Alles vlot verlopen zoals afgesproken!Nelle kon ook met de andere, alleen maar kleine hondjes ravotten, en ze was duidelijk uitgeteld van het vele spelen, ook leuk met Ilse haar kindjes!

1
2
3
4
5
...
20
next page

Beschikbaarheid

Ilse's huisdieren

Boomer
Hond

Over Ilse's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-10 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Ilse's huis

Een normale buitenruimte
Heeft kinderen jonger dan 3 jaar
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands & Spaans
+10 jaren ervaring

Wij zijn zelf al enkele jaren bezig met kleinschalige hondenoppas. Als kind ben ik opgegroeid met honden, zowel mijn ouders als mijn grootouders hadden steeds hondjes in huis. Ik ben zelf ook een grote dierenvriend. Toen ik zelf het huis uit was, heb ik ook even een kat en een papegaai gehad, maar uiteindelijk is het toch weer een hondje geworden. Door de jaren heen, kreeg ik ook meer ervaring met het gedrag, manier van opvoeding, en verzorging. Met het hele gezin zorgen wij samen voor de gasthondjes. We hebben al jonge puppies, oude hondjes met extra verzorging, actieve en wat meer luie hondjes over de vloer gekregen.

We vinden het belangrijk dat het hondje het hier ook fijn kan hebben terwijl zijn baasje weg is, en dit in een situatie die zo dicht mogelijk de normale thuissituatie benadert, met de nodige aandacht en liefde. Zo kan het baasje gerust op reis, en kan het hondje hier ook genieten van zijn vakantie.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Ilse

Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
14 EUR voor elk extra dier
14 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Ilse

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Ilse