Pawshake logo

Hondenoppas Kalmthout

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

35 EUR
/nacht
Inloggen om Andry als favoriet te markeren.

Andry

17 km - Antwerpen

Andry´s Care... Pawsitively the Best

20
7 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Véronique en Joeri als favoriet te markeren.

Véronique en Joeri

12 km - Brecht

Vakantie opvang in huiselijke sfeer

6
Laatst actief: 4 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Emilie als favoriet te markeren.

Emilie

14 km - Antwerpen

Oppasser: Alle Soorten Huisdieren!

14
2 terugkerende gasten
28 EUR
/nacht
Inloggen om Karla als favoriet te markeren.

Karla

10 km - Brasschaat

MIJN TWEEDE THUIS/ a second home for pets Full of LOVE and Care.

6
2 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Barbora als favoriet te markeren.

Barbora

20 km - Deurne

Loving Dogsitter

12
2 terugkerende gasten
27 EUR
/nacht
Inloggen om Liesbeth als favoriet te markeren.

Liesbeth

18 km - Antwerpen

Groot hart voor honden

4
2 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Ritza als favoriet te markeren.

Ritza

18 km - Antwerpen

Ginger's Dog Pack

10
6 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Greta als favoriet te markeren.

Greta

17 km - Schilde

De Beemdekes

6
Laatst actief: 3 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Xinwei als favoriet te markeren.

Xinwei

18 km - Antwerpen

Grace Happy Nester- Love pets to the fullest

2
1 terugkerende gast
45 EUR
/nacht
Inloggen om Merel als favoriet te markeren.

Merel

18 km - Antwerpen

Kameraadje voor uw maatje

2
Laatst actief: vandaag
1
2
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Kalmthout. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Kalmthout flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Kalmthout).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Kalmthout lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Kalmthout. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Kalmthout die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Kalmthout. Meer dan 478 hondenbezitters in Kalmthout hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Kalmthout