1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Kalmthout

Dierenoppas, Kalmthout

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Nancy

0.1 km
EUR 12
/Dag
12 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Dierenoppas aan huis

Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
A

1. Nancy

Dierenoppas aan huis0.1 km
(12 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Wij hadden geen betere oppas kunnen vinden voor onze poes. Elke dag kregen we foto's en soms een filmpje zodat we konden zien hoe goed Vic verzorgd werd. Niets was haar te veel en hoewel onze kat een moeilijk karakter heeft, was hij onmiddellijk op zijn gemak bij haar. Nancy is een echte poezenmadam met een heel groot hart voor dieren. We zijn nog nooit zo gerust op reis vertrokken. Op de dag van terugkomst vonden we een tiptop verzorgde en tevreden poes, een proper appartement én als kers op de taart een mooi boeket bloemen. Nancy is echt top, een betere oppas zal je niet vinden. "
EBeoordeling door Petra
EUR 12
/Dag
A

2. Nadia

1.9 km
EUR 12
/Dag
2 beoordelingen

Opasser voor honden en katten

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 12 dagen geleden
A

2. Nadia

Opasser voor honden en katten1.9 km
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 12 dagen geleden
EUR 12
/Dag
I

3. Fien

4.8 km
EUR 10
/Dag
1 beoordeling

grootte liefde voor dieren.

Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
I

3. Fien

grootte liefde voor dieren.4.8 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
EUR 10
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Kalmthout beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Kalmthout of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Kalmthout. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Kalmthout beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Kalmthout goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Kalmthout. Meer dan 1724 huisdiereigenaar in Kalmthout hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.