Pawshake logo

Hondenoppas Lovendegem

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

20 EUR
/nacht
Inloggen om Tine als favoriet te markeren.

Tine

8 km - Gent

Why I don't have a pet of my own and love pet sitting!

2
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/nacht
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

15 km - Lochristi

Kattenkamer te huur!

Nieuwe oppas
Woont samen met 2 katten, 2 honden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
27 EUR
/nacht
Inloggen om Marie-Claire als favoriet te markeren.

Marie-Claire

10 km - Gent

De dierenarts die 24/7 voor je lieveling kan zorgen

6
1 terugkerende gast
10 EUR
/nacht
Inloggen om Sigrid als favoriet te markeren.

Sigrid

19 km - Ouwegem

Hof Ten Bos

30
18 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Mégane als favoriet te markeren.

Mégane

16 km - Merelbeke

Guardian with backyard + daily walks

11
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Hanne als favoriet te markeren.

Hanne

10 km - Aalter

Een hart voor dieren en zot van katten

10
2 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Steven als favoriet te markeren.

Steven

15 km - Deinze

Zoek je een plek waar je trouwe viervoeter zichzelf kan zijn daarvoor kan je bij ons zijn

8
2 terugkerende gasten
22 EUR
/nacht
Inloggen om Wiske als favoriet te markeren.

Wiske

11 km - Gent

Vacation for your pet

6
2 terugkerende gasten
18 EUR
/nacht
Inloggen om Valeriia als favoriet te markeren.

Valeriia

12 km - Gent

Cats Resort: As Good As Home

12
6 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
45 EUR
/nacht
Inloggen om Matthias als favoriet te markeren.

Matthias

8 km - Lievegem

Dog lover/trainer & bio farmer!

3
1 terugkerende gast
1
2
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Lovendegem. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Lovendegem flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Lovendegem).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Lovendegem lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Lovendegem. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Lovendegem die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Lovendegem. Meer dan 744 hondenbezitters in Lovendegem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Lovendegem