Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Lovendegem

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12.5 EUR
/wandeling
Inloggen om Hanne als favoriet te markeren.

Hanne

6 km - Drongen

Hanne's Dierenoppas Service

5
1 terugkerende gast
13 EUR
/wandeling
Inloggen om Sarah als favoriet te markeren.

Sarah

5 km - Mariakerke

Sarah Loves Animals

6
3 terugkerende gasten
12 EUR
/wandeling
Inloggen om Kyiomi als favoriet te markeren.

Kyiomi

5 km - Drongen

Knuffelparadijs

Laatst actief: gisteren
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Laurence als favoriet te markeren.

Laurence

3 km - Lievegem

Dierenopvangparadijs

10
2 terugkerende gasten
13 EUR
/wandeling
Inloggen om Alysia als favoriet te markeren.

Alysia

6 km - Evergem

Een <3 voor dieren

1
Laatst actief: 12 dagen geleden
12 EUR
/wandeling
Inloggen om Yda als favoriet te markeren.

Yda

6 km - Evergem

Please, God, let me become the person my dog thinks I am

Nieuwe oppas
Laatst actief: gisteren
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Lovendegem. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Lovendegem, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Lovendegem vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Lovendegem. Meer dan 1383 hondeneigenaars in Lovendegem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Lovendegem