Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Nevele

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

9 EUR
/wandeling
Inloggen om Anneleen als favoriet te markeren.

Anneleen

3 km - Deinze

Anneleen

3
1 terugkerende gast
12.5 EUR
/wandeling
Inloggen om Hanne als favoriet te markeren.

Hanne

6 km - Drongen

Hanne's Dierenoppas Service

5
1 terugkerende gast
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Veerle als favoriet te markeren.

Veerle

3 km - Drongen

Veerle's Oppas Diensten

19
7 terugkerende gasten
12 EUR
/wandeling
Inloggen om Katoo als favoriet te markeren.

Katoo

4 km - Hansbeke

Diertjesspeelplein

5
1 terugkerende gast
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Marieke als favoriet te markeren.

Marieke

5 km - Deinze

opvoedster met hart voor dieren

2
1 terugkerende gast
12 EUR
/wandeling
Inloggen om Kyiomi als favoriet te markeren.

Kyiomi

5 km - Drongen

Knuffelparadijs

Laatst actief: 7 dagen geleden
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Aurélie als favoriet te markeren.

Aurélie

4 km - Drongen

Dogsitter Aurélie

5
2 terugkerende gasten
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Nevele. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Nevele, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Nevele vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Nevele. Meer dan 1330 hondeneigenaars in Nevele hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Nevele