Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Zottegem

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

8 EUR
/wandeling
Inloggen om Kiara als favoriet te markeren.

Kiara

1 km - Zottegem

Kathondenco

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: vandaag
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Nathalie als favoriet te markeren.

Nathalie

5 km - Hillegem

Fluffy Wellness

2
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Sofie als favoriet te markeren.

Sofie

5 km - Herzele

Petsitter Sofie

10
2 terugkerende gasten
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Sophie als favoriet te markeren.

Sophie

0 km - Zottegem

Phie

12
6 terugkerende gasten
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Sylvia als favoriet te markeren.

Sylvia

0 km - Zottegem

Franse Bulldog Verwenhuisje

Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Nimfa als favoriet te markeren.

Nimfa

5 km - Zwalm

Dierenoppas

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Zottegem. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Zottegem, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Zottegem vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Zottegem. Meer dan 1074 hondeneigenaars in Zottegem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Zottegem