Pawshake logo

Kattenoppas Zottegem

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Sofie als favoriet te markeren.

Sofie

5 km - Herzele

Petsitter Sofie

16
3 terugkerende gasten
9 EUR
/dag
Inloggen om Elke als favoriet te markeren.

Elke

1 km - Zottegem

Grote dierenvriend die het heel fijn zou vinden om op jouw viervoeters te passen!

4
1 terugkerende gast
15 EUR
/dag
Inloggen om Sophie als favoriet te markeren.

Sophie

0 km - Zottegem

Phie

34
19 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Anneleen als favoriet te markeren.

Anneleen

4 km - Zottegem

Anneleen’s petcares

1
Woont samen met 2 katten, 1 hond
12 EUR
/dag
Inloggen om Eline als favoriet te markeren.

Eline

7 km - Brakel

Klaar Voor De Beestenbende

3
Woont samen met 1 kat
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
7 EUR
/dag
Inloggen om Patsy als favoriet te markeren.

Patsy

5 km - Herzele

Dragony Oppas

Laatst gecontacteerd: vandaag
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Zottegem je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Zottegem zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Zottegem die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Zottegem. Meer dan 1654 kattenbaasjes in Zottegem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Zottegem