Pawshake logo

Kattenoppas Deinze

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

11.5 EUR
/dag
Inloggen om Marieke als favoriet te markeren.

Marieke

4 km - Deinze

opvoedster met hart voor dieren

3
2 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Stefanie als favoriet te markeren.

Stefanie

1 km - Deinze

Stefanie :feet::feet::feet:

7
3 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Lottie als favoriet te markeren.

Lottie

3 km - Deinze

Lottie Loves Animals

5
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Jori als favoriet te markeren.

Jori

2 km - Deinze

Jori's Wandel En Oppasservice

8
5 terugkerende gasten
14 EUR
/dag
Inloggen om Vanessa als favoriet te markeren.

Vanessa

3 km - Deinze

Dierenliefhebster

1 terugkerende gast
15 EUR
/dag
Inloggen om Jelke-Marcel als favoriet te markeren.

Jelke-Marcel

2 km - Deinze

Dog's Dream

14
1 terugkerende gast
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Deinze je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Deinze zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Deinze die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Deinze. Meer dan 1580 kattenbaasjes in Deinze hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Deinze