Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Deinze

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
14 EUR
/wandeling
Inloggen om Eveline als favoriet te markeren.

Eveline

1 km - Deinze

Tender Love And Care

25
11 terugkerende gasten
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Febe als favoriet te markeren.

Febe

3 km - Deinze

Febe Dierenverzorgster

11
2 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
18 EUR
/wandeling
Inloggen om Jessica als favoriet te markeren.

Jessica

2 km - Petegem-aan-de-leie

Waco's Place

35
13 terugkerende gasten
10 EUR
/wandeling
Inloggen om Jori als favoriet te markeren.

Jori

2 km - Deinze

Jori's Wandel En Oppasservice

4
3 terugkerende gasten
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Lieze als favoriet te markeren.

Lieze

4 km - Deinze

Lieze Liket

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Deinze. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Deinze, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Deinze vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Deinze. Meer dan 957 hondeneigenaars in Deinze hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Deinze