Pawshake logo

Huisoppas Neerpelt

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

30 EUR
/nacht
Inloggen om Larissa als favoriet te markeren.

Larissa

7 km - Kleine-brogel

Larissa

4
2 terugkerende gasten
50 EUR
/nacht
Inloggen om Candy als favoriet te markeren.

Candy

13 km - Lommel

Den ark

30
18 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Amber als favoriet te markeren.

Amber

11 km - Peer

Dierenoppasverblijf Amber Menten

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Imke als favoriet te markeren.

Imke

19 km - Weert

El Sueño; De Droom

1
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om Tobian als favoriet te markeren.

Tobian

18 km - Waalre

Jaren Ervaring, Eindeloze Liefde

Woont samen met 3 honden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Kim als favoriet te markeren.

Kim

9 km - Lommel

Hondenoppas & Uitlaatservice Aan Huis

Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
20 EUR
/nacht
Inloggen om Saskia als favoriet te markeren.

Saskia

20 km - Veldhoven

Liefdevol En Verantwoordelijk

3
1 terugkerende gast
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Neerpelt terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Neerpelt.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Neerpelt en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Neerpelt. Meer dan 188 huisdiereigenaars in Neerpelt hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Neerpelt