Pawshake logo

Kattenoppas Lummen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om ils als favoriet te markeren.

ils

4 km - Herk-de-Stad

Betrouwbare Dierenoppas

14
4 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Annemieke als favoriet te markeren.

Annemieke

3 km - Lummen

Annemie Cats

15
8 terugkerende gasten
20 EUR
/dag
Inloggen om Aylin als favoriet te markeren.

Aylin

7 km - Kermt

Warm (t)huis

3
Laatst actief: gisteren
15 EUR
/dag
Inloggen om Aniek als favoriet te markeren.

Aniek

6 km - Hasselt

De Catnanny

1
Laatst actief: 4 dagen geleden
12 EUR
/dag
Inloggen om Ina als favoriet te markeren.

Ina

6 km - Hasselt

Huisdierenoppas Ina

Laatst gecontacteerd: gisteren
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Lummen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Lummen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Lummen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Lummen. Meer dan 691 kattenbaasjes in Lummen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Lummen