Pawshake logo

Hondenoppas Lummen

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

35 EUR
/nacht
Inloggen om Iza als favoriet te markeren.

Iza

3 km - Berbroek

Happy dogs

23
9 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
23 EUR
/nacht
Inloggen om Nancy als favoriet te markeren.

Nancy

12 km - Nieuwerkerken

Blije Pootjes

69
31 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Davina als favoriet te markeren.

Davina

10 km - Diest

Davina’s petsitter house

12
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Brigitte als favoriet te markeren.

Brigitte

6 km - Hasselt

It ‘s never just a dog ❤️

6
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
35 EUR
/nacht
Inloggen om Shauny als favoriet te markeren.

Shauny

18 km - Meerhout

Shauny & Mike 's Hondenspeelhuisje

14
1 terugkerende gast
23 EUR
/nacht
Inloggen om Candy als favoriet te markeren.

Candy

19 km - Balen

Lily's B&B (Bed en Brokjes)

67
34 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om Kristof als favoriet te markeren.

Kristof

17 km - Laakdal

Dogservice / Dogwalker / catservice

37
16 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marleen als favoriet te markeren.

Marleen

12 km - Zonhoven

Van 't Genzokehuis

27
14 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Lessica als favoriet te markeren.

Lessica

16 km - Meerhout

Ishka's Woofpack

2
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Panita als favoriet te markeren.

Panita

12 km - Hasselt

Honden Social Club

9
3 terugkerende gasten
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Lummen. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Lummen flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Lummen).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Lummen lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Lummen. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Lummen die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Lummen. Meer dan 375 hondenbezitters in Lummen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Lummen