Pawshake logo

Huisoppas Lummen

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

35 EUR
/nacht
Inloggen om Davina als favoriet te markeren.

Davina

10 km - Diest

Davina’s petsitter house

12
1 terugkerende gast
35 EUR
/nacht
Inloggen om ils als favoriet te markeren.

ils

4 km - Herk-de-Stad

Betrouwbare Dierenoppas

13
3 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Caitlin als favoriet te markeren.

Caitlin

14 km - Leopoldsburg

Dog Walker / Dog Sitter

Laatst actief: vandaag
50 EUR
/nacht
Inloggen om Lotte als favoriet te markeren.

Lotte

12 km - Hasselt

Enthousiaste hondenliefhebster

1
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
60 EUR
/nacht
Inloggen om Sofia als favoriet te markeren.

Sofia

11 km - Zonhoven

Hondenwalkies

1
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/nacht
Inloggen om Ilona als favoriet te markeren.

Ilona

13 km - Ham

Dierenoppas Ham

1
Laatst actief: 2 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Ina als favoriet te markeren.

Ina

6 km - Hasselt

Huisdierenoppas Ina

Woont samen met 1 kat
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Lummen terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Lummen.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Lummen en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Lummen. Meer dan 148 huisdiereigenaars in Lummen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.81/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Lummen