1. Dierenoppas
  2. Hoogstraten

Dierenoppas, Hoogstraten

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
K

1. Kim

2.4 km
€ 15
/Dag
4 beoordelingen

Dierenoppas Kim

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
K

1. Kim

Dierenoppas Kim2.4 km
(4 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
"Wat een toppers. Ik ga nooit op vakantie omdat ik men hondjes niet alleen wil laten. Na lang zoeken en twijfelen en discussies met men eigen, ben ik op pawshake bij Wendy terecht gekomen. Na het lezen van hun info was ik al voor de helft verkocht. Maar toch even kennismaking om te zien of hoe klikt met mij en men 2 bullekindjes. Dit ging fantastisch, we hebben duidelijke afspraken gemaakt en ze hebben meer gedaan dan verwacht. 1 van men bulletjes neemt medicatie en was voor hun ook een makkie. Wat ben ik blij om betrouwbare mensen te leren kennen die een even groot hart hebben als ik voor dieren. En er ook alles voor doen om ze gerust stellen en te verzorgen. Ik ben helemaal verkocht. Als ik nog eens op vakantie ga zullen ze de eerste zijn die ik bel om op men kindjes te passen. Top echt bedankt om zo goed op men bullekindjes te passen. Groetjes Patti ❤❤❤"
PBeoordeling door Patti
€ 15
/Dag
V

2. Vicky

1 km
€ 13
/Dag

Ik laat jou viervoeter graag uit!

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 4 dagen geleden
V

2. Vicky

Ik laat jou viervoeter graag uit!1 km
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 4 dagen geleden
€ 13
/Dag
M

3. MARIE

1.8 km
€ 10
/Dag
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Mon chien fait partie de la famille.

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
M

3. MARIE

Mon chien fait partie de la famille.1.8 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
€ 10
/Dag
K

4. Kirstie

0.4 km
€ 18
/Dag

Kirstie

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
K

4. Kirstie

Kirstie 0.4 km
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
€ 18
/Dag
B

5. Britt

4.9 km
€ 25
/Dag

Enthousiaste en flexibele hondenuitlater / oppasser!

Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
B

5. Britt

Enthousiaste en flexibele hondenuitlater / oppasser!4.9 km
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
€ 25
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Hoogstraten beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Hoogstraten of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Hoogstraten. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Hoogstraten beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Hoogstraten goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Hoogstraten. Meer dan 793 huisdiereigenaar in Hoogstraten hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.