Pawshake logo

Dierenoppas Lanaken

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Jana als favoriet te markeren.

Jana

0 km - Lanaken

Jana Dierenvriend

8
3 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
13 EUR
/dag
Inloggen om Linda als favoriet te markeren.

Linda

5 km - Maastricht

Ummels Pet Care

9
Woont samen met 2 katten, 1 hond
12 EUR
/dag
Inloggen om Louis als favoriet te markeren.

Louis

5 km - Maastricht

What's Up Dog?

11
4 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Marie Jeanne als favoriet te markeren.

Marie Jeanne

5 km - Maastricht

chasing tails pet sitting services

1
Woont samen met 1 kat, 1 hond
10 EUR
/dag
Inloggen om Ivi als favoriet te markeren.

Ivi

5 km - Maastricht

Ivi Huijsmans

5
1 terugkerende gast
12 EUR
/dag
Inloggen om Lilli als favoriet te markeren.

Lilli

5 km - Maastricht

Missing my dogs, let me walk yours!

1
10 EUR
/dag
Inloggen om Kelly als favoriet te markeren.

Kelly

4 km - Maastricht

Dierenoppas

Woont samen met 1 hond
10 EUR
/dag
Inloggen om Helena als favoriet te markeren.

Helena

5 km - Maastricht

dog lover :)

Antwoordt meestal binnen een uur
10 EUR
/dag
Inloggen om Ruby als favoriet te markeren.

Ruby

5 km - Maastricht

Friendly and reliable dog lover

Antwoordt meestal binnen een uur
16 EUR
/dag
Inloggen om Janneau als favoriet te markeren.

Janneau

4 km - Lanaken

Moet caring Dogsitter to take your dog(s) for a walk !

Woont samen met 2 honden
1

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Lanaken beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Lanaken of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Lanaken. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Lanaken beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Lanaken goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Lanaken. Meer dan 350 huisdiereigenaar in Lanaken hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Lanaken