Pawshake logo

Dierenoppas Merelbeke

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

13 EUR
/dag
Inloggen om Matthias als favoriet te markeren.

Matthias

2 km - Merelbeke

Matthias' Oppasservice

20
11 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Jill als favoriet te markeren.

Jill

5 km - Ledeberg

Animallovie

3
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
11 EUR
/dag
Inloggen om Nikita als favoriet te markeren.

Nikita

5 km - Zwijnaarde

Dierenoppas + Wandelen

10
4 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Sabrina als favoriet te markeren.

Sabrina

4 km - Gent

Grote dierenvriend

7
2 terugkerende gasten
11 EUR
/dag
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

3 km - Merelbeke

Lisa

2
1 terugkerende gast
15 EUR
/dag
Inloggen om Hundra als favoriet te markeren.

Hundra

4 km - Gent

Luckies

12
5 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

4 km - Gent

Love to take care of your cats when you are away - happy cats!

5
1 terugkerende gast
14 EUR
/dag
Inloggen om Phaedra als favoriet te markeren.

Phaedra

2 km - Merelbeke

Dierenfannaat In Alle Vormen

4
2 terugkerende gasten
20 EUR
/dag
Inloggen om Caroline als favoriet te markeren.

Caroline

3 km - Bottelare

Dier Goed Verzorgd = Baasje Gerust

13
5 terugkerende gasten
16.5 EUR
/dag
Inloggen om Bo als favoriet te markeren.

Bo

2 km - Zwijnaarde

Dierenoppas

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
1
2
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Merelbeke beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Merelbeke of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Merelbeke. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Merelbeke beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Merelbeke goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Merelbeke. Meer dan 1715 huisdiereigenaar in Merelbeke hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Merelbeke