1. Dierenoppas
  2. Waarschoot

Dierenoppas, Waarschoot

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
I

1. Isa

4.6 km
vanaf
€ 10
/dag
1 beoordeling

Studente Dierenzorg met een hart voor dieren

Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
I

1. Isa

Studente Dierenzorg met een hart voor dieren4.6 km
(1 beoordeling)
Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
"Een hele vriendelijke jonge dame en heel goed met dieren. Een directe klik met de poezen. Genoten van de foto's die ik kreeg en de wetenschap dat ze in goede handen zijn tijdens mijn afwezigheid. Ik zou iedereen Isa aanraden!"
TBeoordeling door Thomas
vanaf
€ 10
/dag
N

2. Nele

4.9 km
vanaf
€ 12
/dag
12 beoordelingen
8
terugkerende gasten

Cats Favorite

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
N

2. Nele

Cats Favorite4.9 km
(12 beoordelingen)
8 terugkerende gasten
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
"Nele heeft 3 dagen voor onze kat gezorgd (2 dagen 1 bezoek en 1 dag 2 bezoeken). We hadden gevraagd aan Nele om onze kat eten te geven, water te verversen, kattenbak schoon te maken en even met haar te spelen. Daarnaast kreeg onze kat ook medicatie. Nele heeft erg goed voor onze kat gezorgd, en bovendien was alles heel proper toen we terug thuis kwamen. Er lag bij thuiskomst eveneens een verslagje klaar over elke dag en hoe onze kat was die dag en hoeveel ze had gegeten. Ik zou Nele zeker aanraden als oppas, ze heeft zelf ervaring met oudere katten (onze kat is al 14 jaar oud) en ik zou opnieuw met vertrouwen onze kat aan haar toevertrouwen."
SBeoordeling door Soo Mee
vanaf
€ 12
/dag
S

3. Shirley

3.7 km
vanaf
€ 15
/dag

Dierenliefhebber heeft dierenliefde te geef!

Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
S

3. Shirley

Dierenliefhebber heeft dierenliefde te geef!3.7 km
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
vanaf
€ 15
/dag
S

4. Stephanie

5 km
vanaf
€ 15
/dag

🐾

Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
S

4. Stephanie

🐾 5 km
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
vanaf
€ 15
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Waarschoot beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Waarschoot of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Waarschoot. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Waarschoot beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Waarschoot goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Waarschoot. Meer dan 2144 huisdiereigenaar in Waarschoot hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Bancontact, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.